Design & development voor ondernemers die geloven in afwijken.

Geloof in afwijkend en bijzonder. Geloof in het laten horen van je eigen stemgeluid. In het verschil maken. Ondernemen vanuit eerlijkheid, kwetsbaarheid en verbinding. Dat is ons recept om jou te helpen met het creëren van duurzaam (online) succes.

re;agency: podcast

Een jaar geleden heette re;agency nog Bureau Checklist. De felle kleuren die je nu ziet, waren toen nog zachte zandtinten. De branding, de website en de communicatie pasten preciés in het populaire plaatje van veel vrouwelijke ondernemers op dit moment. Het probleem? Dat plaatje paste niet bij mij, mijn missie of mijn doelgroep en dát kostte me bijna mijn bedrijf.

 

Ik geloof namelijk in afwijkend en bijzonder. Ik geloof in het laten horen van je eigen stemgeluid. In het verschil maken. Maar als je dat niet laat zien, kom je nooit in verbinding te staan met samenwerkingspartners of klanten die daar net zo over denken. Dus moest het roer om en werd Bureau Checklist als vanzelf re;agency.  Benieuwd naar het volledige (en persoonlijke) verhaal achter de rebranding? Luister dan de eerste re;agency podcast.

wat we doen

In de afgelopen vijf jaar leerde ik flinke lessen: als mens én als ondernemer. Ik leerde ook dat je datgene wat je doet en kan kunt verpakken in prachtige grote woorden, dat dat voor sommige mensen werkt. De kern van re;agency is simpel: strategie, mooie dingen & verbinding maken: met jezelf én met jouw klant. Heb je daar niet genoeg aan? Onderstaand staan de uitgebreide, mooie, moeilijke woorden omschrijvingen.

Strategie

Kennis van ondernemerschap. Van de valkuilen, de angsten, de overwegingen, de groeiprocessen én pijnen. De behoefte & de mogelijkheid om mee te denken met de klant en samen successen te boeken.

Mooie dingen creëren

Webdesign- en development. Gericht op WordPress, WooCommerce en LearnDash. Mooie, functionerende en verkopende websites, webshops en online leeromgevingen.

Verbinding maken

Uitgebreide expertise als het aan komt op (re)branding trajecten, helpen opbouwen van bedrijven en merken, social media en e-mail marketing en het bedenken van online & offline marketingcampagnes.

Wij maken graag verbinding en mooie dingen.